Krytý plavecký bazén v Litoměřicích je až do 3. srpna uzavřen
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Krytý plavecký bazén je dočasně uzavřen. Od počátku července zde probíhá každoroční odstávka zaměřená na údržbu bazénu a jeho zázemí. Potrvá do 3. srpna. Během ní dojde kromě pravidelné údržby a čištění prostor a technologie úpravy vody i k výměně přívodního potrubí malého bazénu, k rekonstrukci výdejny klíčů a k výměně vstupních dveří, stejně jako dveří v šatnách.

V té souvislosti Ladislav Beneš, vedoucí bazénu provozovaného Městskými sportovními zařízeními, jež jsou příspěvkovou organizací města, zhodnotil uplynulou sezónu. Nesla se dle jeho informací ve znamení zvyšujícího se zájmu o plavání, který zaznamenal ve všech věkových kategoriích. V době určené plavání veřejnosti bazén navštívilo 42 500 osob, další tisíce plavaly v rámci hodin vyhrazených pro sportovce a organizace. „Za úspěch považuji fakt, že 3 500 dětí ve věku od půl roku do 5. třídy základní školy prošly různými stupni výuky plavání v naší Plavecké škole,“ poukázal na potěšující skutečnost Ladislav Beneš. V sauně byla v zimních měsících návštěvnost na hranici kapacity a využívána byla i vířivá vana a posilovna.

V době uzavírky krytého plaveckého bazénu mohou lidé z Litoměřic i okolí využít letního plaveckého areálu na Písečném ostrově.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru