Účet za prodloužený víkend na silnicích: Bouralo se, ale bez zranění!
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Dopravní policisté v litoměřickém okrese vyjížděli o prodlouženém víkendu ke třinácti dopravním nehodám, při kterých nebyl naštěstí nikdo zraněn.

Celková škoda je odhadnuta na 380 tisíc korun. Hlavními příčinami nehod byl nesprávný způsob jízdy, nepřiměřená rychlost, nedání přednosti v jízdě a další blíže nespecifikované příčiny. Dechové zkoušky na alkohol proběhly s negativním výsledkem.

"Za stejné období loňského roku evidujeme osm dopravních nehod s jedním lehkým zraněním. Hmotná škoda byla vyčíslena na 220 tisíc korun," připomněla pro srovnání litoměřická policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru