Policisté v Ústeckém kraji vyjeli během týdne ke 192 nehodám
Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Litoměřice

Ústecký kraj – Necelé dvě stovky nehod se odehrály v uplynulém týdnu v Ústeckém kraji. Naštěstí se obešly bez obětí na životech, ale čtyři lidé byli těžce zraněni.

Policisté byli přivoláni ke 192 dopravním nehodám na území Ústeckého kraje. „Těžce zraněni byli čtyři lidé a lehké zranění utrpělo dalších 27 účastníků. Hmotná škoda přesáhla 7,2 milionu korun,“ uvedla v pondělí Šárka Poláčková, mluvčí Policie ČR pro Ústecký kraj.

V okrese Litoměřice se z tohoto počtu odehrálo 8 nehod, které vyšetřovali a dokumentovali policisté. Kromě nich ještě další čtyři řešilo dálniční oddělení policie.

Nejčastějšími příčinami nehod v rámci celého kraje byly nesprávný způsob jízdy, nedání přednosti v jízdě, nepřiměřená rychlost a nesprávné předjíždění. „Osm účastníků dopravních nehod bylo pod vlivem alkoholu,“ dodala Šárka Poláčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru