Sprejer si pro svojí tvorbu vybral vlakovou soupravu, policie po něm pátrá
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Na konci měsíce března si vybral zatím neznámý sprejer pro svou tvorbu vlakové vozy odstavené na roudnickém vlakovém nádraží. Barvou pomaloval několik vozů vlakové soupravy.

Podle podpisu, který do svých výtvorů umístil, si pravděpodobně říká RENEE a mohl by mít vztah k osobě jménem Andrea. Škoda nebyla dosud vyčíslena a je předmětem dalšího šetření.

0604sprejer2

Ve sprejerových výtvorech můžeme nalézt jméno Andrea. Foto: Policie ČR

"Žádáme případné svědky, kteří by mohli k výše uvedenému případu poskytnout jakékoliv informace, aby volali přímo roudnickým policistům na tel. č. 974 444 700 popř. na linku 158. Za pomoc předem děkujeme," uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru