OPRAVDU SE STALO: Auto smetlo na přechodu stařenku o holi. Řidič jí sprostě vynadal a ujel!
ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Ústí nad Labem - V pátek kolem 18. hodiny došlo v Ústí nad Labem k dopravní nehodě, při které řidič srazil 86letou chodkyni na přechodu pro chodce. Seniorka šla za pomoci francouzské hole a už docházela k chodníku, když ji řidič pravým předním nárazníkem smetl.

Podle výpovědi svědků řidič pár metrů za přechodem zastavil a vulgárně ženu oslovil s tím, co dělá. Následně viděl, že se ke sražené ženě sbíhají svědci a z místa nehody ujel. "Ihned se rozjelo pátrání po řidiči vozidla. Dne poté se na policii dostavila žena, že jí bylo odcizeno její vozidlo. Toto vozidlo se následně podařilo najít odstavené na Střižovickém vrchu. Vozidlo bylo viditelně poškozené a dle popisu odpovídalo vozidlu, které srazilo seniorku," popsala událost policejní mluvčí veronika Hyšplerová. 

Kriminalisté se tímto způsobem dostali k příteli ženy, která krádež auta nahlásila. Ten se při výslechu přiznal, že vozidlo řídil a ženu srazil. "Přítelkyně o ničem nevěděla, legendu o odcizení v ní ještě podněcoval a vůbec jí neřekl, že si vozidlo půjčil. Muž v současné době čelí obvinění z trestného činu Těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a Neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let," pokračuje policejní mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru