Podnikatelé, neziskové organizace a obce Ústeckého kraje, zpozorněte!
Uhelný a chemický region čekají velké změny.
Litoměřice

Ústecký kraj - Uhelný a chemický region čekají velké změny – přechod na šetrnější zdroje energie, udržitelnější, či inovativnější způsoby podnikání. Některé oblasti ekonomiky se zásadně změní, a s tím i životy lidí.

Co nás čeká? Jak se připravit na budoucnost? A kde na to vzít peníze?

To vše se dozvíte na akci Region budoucnosti 3. března 2022, kterou organizuje Mezinárodní centrum pro udržitelné finance (ISFC) společně s Inovačním centrem Ústeckého kraje, Hospodářskou a sociální radou Ústeckého kraje a MAS Český sever.

Účast je zdarma, počet míst omezený. Uzávěrka přihlášek je 25. února. Informace o programu a přihlášku najdete zde: https://www.regionbudoucnosti.eu/.

*Akce probíhá pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Ing. Jana Schillera.

0402grafika

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru