OD SOUSEDŮ: Policisté si všimli podezřelého kšeftu na ulici. U muže pak našli pervitin za tři a půl tisíce!
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Litoměřice

Lounsko - Ani probíhající vyšetřování pro trestné činy nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu neodradilo 26letého muže z Lounska od pokračování v této trestné činnosti.

Dotyčného policisté nejprve zadrželi loni v říjnu poté, co u něho našli drogy. Vyšetřovatel pak zahájil jeho trestní stíhání, které probíhalo na svobodě. O případu jsme informovali začátkem ledna zde.

Dealer si však pokoj nedal a zřejmě pokračoval v distribuci pervitinu. Začátkem ledna ve večerních hodinách si policejní hlídka sloužící v obci na Lounsku všimla dotyčného, který jinému muži předal nějaký předmět. S ním pak muž nastoupil do osobního vozidla.

Policisté toto vozidlo včetně osádky zkontrolovali a u řidiče zajistili plechovou krabičku. Uvnitř byly igelitové sáčky (tzv. „gripy“) s obsahem více než 3 gramů bílé krystalické látky. Jak ukázal pozdější toxikologický rozbor, jednalo se o pervitin. Podle zjištění policistů měl 29letý muž za drogu zaplatit 3.500 korun.

"Poté, co kriminalisté jednání prověřili, podezřelého zadrželi a rozšířili jeho trestní stíhání o další skutek. Vyšetřovatel navrhl, aby byl obviněný stíhán vazebně. Soud následně rozhodl o umístění muže do vazební věznice, kde bude čekat na výsledek vyšetřování," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru