Na oblíbenou Dočesnou letos opět zapomeňte. Nahradit ji mohou menší akce, které podpoří město
Foto: Archiv e-lounsko.cz
Litoměřice

Žatec - Tradiční Dočesná se v Žatci letos neuskuteční kvůli složité epidemiologické situaci, u níž nelze předvídat, zda a jak se v příštích měsících změní.

V minulosti obvyklou společenskou a kulturní akci letos opět, stejně jako před rokem, nahradí možnost realizace akcí místními organizátory pod hlavičkou Žatecká Dočesná jinak, které město může podpořit na základě schválených žádostí organizátorů. Z rozpočtu města na ně bude uvolněn 1 milion korun.

Pořadatelé mohou o příspěvek žádat do 5. května, informace o schválení částky a její výši dostanou nejpozději do 28. května. Žádosti o příspěvek lze získat na podatelně městského úřadu nebo na webu města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru