OPRAVDU SE STALO: Prodavač si všiml, že muž krade deky. Tak ho zamknul v prodejně
Ilustrační foto
Litoměřice

Most - Ze zločinu krádeže čelí obvinění 38letý muž z Mostu. Tento měsíc v odpoledních hodinách zamířil do jedné mostecké prodejny již s úmyslem, že něco ukradne a následně to zpeněží.

Ze zboží si vybral dvě deky v hodnotě 1 100 korun. Ty si měl následně uložit ještě v prodejně do své tašky a místo k pokladně zamířil k východu. Měl ale smůlu. "Jeho nadité tašky si totiž všiml zaměstnanec prodejny a vstupní dveře stačil uzamknout. Podezřelý Mostečan musel lup vrátit a následně skončil na policejním oddělení," přibližuje mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Už v minulosti kradl a byl odsouzen k podmíněnému trestu. Podmínku porušil. Obviněný je stíhán na svobodě. A protože měl krást v době vyhlášeného nouzového stavu, může očekávat, že soud v případě potrestání uloží daleko vyšší trest, než minule.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru