Město opět nabízí obyvatelům kompostéry zdarma
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Město Litoměřice začalo před několika dny zdarma vydávat kompostéry lidem, kteří o ně projevili zájem. Pracovníci odboru životního prostředí předají 140 kompostérů za zhruba půl milionu korun. Přistupují k tomu poté, co se akce v loňském roce setkala s velkým zájmem obyvatel.

K vyzvednutí jsou vždy v úterý a ve čtvrtek v kasárnách Jiřího z Poděbrad v prostorách bývalého autoparku. O čase i termínu předání jsou lidé v předstihu informováni telefonicky nebo e-mailem. „V současné době máme připravených osm desítek smluv, další budou následovat. Věříme, že během června všechny zájemce odbavíme,“ uvedla Kristýna Slabochová z odboru životního prostředí městského úřadu, která kompostéry vydává.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru