V kraji přibylo pacientů s koronavirem. Nejhůře jsou na tom tyto okresy
Ilustrační foto
Litoměřice

Ústecký kraj - Počet pozitivně testovaných osob na koronavirus v Ústeckém kraji činil k sobotní 17. hodině 418 osob, z toho za posledních 24 hodin přibyl 1 nový případ.

Nejhorší je situace stále na Litoměřicku, které zůstává se 205 nemocnými nejhůře zasaženým okresem Ústeckého kraje. V kraji je již 135 osob považovaných za vyléčené. Od počátku epidemie zemřelo podle údajů ministerstva zdravotnictví již devět lidí ze severních Čech.

V České republice během soboty přibylo 116 případů. V zemi již dohromady onemocnělo 6657 lidí, 181 zemřelo a 1235 se uzdravilo. V nemocnicích leží 390 pacientů s covid-19.

Počty případů podle okresů:

Okres Počet případů Mezidenní nárůst    
Litoměřice      205 1
Ústí nad Labem     74 0
Děčín 42 0
Teplice 41 0
Most      23    0
Chomutov 19 0
Louny 14 0
    Zdroj: KHS Ústeckého kraje     

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru