Ortopedie ruší plánované operace, oddělení se uzavře. Nemocnice přináší informace o omezeních
Ilustrační foto. Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoměřice - Nemocnice Litoměřice oznamuje, že v souvislosti s aktuálním vývojem situace ohledně onemocnění COVID – 19 zastavuje na ortopedickém oddělení k dnešnímu dni příjem nových pacientů pro plánovanou operativu. K úplnému uzavření oddělení dojde nejpozději ve středu 18. března.

Výhledově je rovněž plánováno zastavení příjmu nových pacientů na plánované výkony ostatních oddělení, aktuálně ORL. Provoz ORL ambulance zůstane nedotčen.

„Museli jsme přistoupit k některým omezujícím opatřením, abychom se co nejlépe připravili na to, co může ohledně nákazy koronavirem přijít. Potřebujeme omezit odkladné výkony a soustředit veškeré naše kapacity na akutní péči. Všechny kroky činíme v zájmu co nejlepšího zvládnutí této náročné situace,“ ujistil předseda představenstva litoměřické nemocnice Radek Lončák.

V souvislosti s aktuální situací ohledně výskytu onemocnění COVID – 19, která z hlediska provozu nemocnice vyžaduje určitá provozní omezení některých pracovišť, byla na internetových stránkách litoměřické nemocnice zřízena samostatná sekce věnovaná pouze těmto omezením. Najdete ji ZDE.

„Uvědomujeme si, že informací je nyní hodně a neustále přibývají nové, proto jsme to chtěli našim pacientům co nejvíce zjednodušit s cílem, aby vše potřebné našli na jednom místě,“ uvedl předseda představenstva Radek Lončák a vysvětlil, že k některým omezujícím opatřením musela nemocnice přistoupit proto, aby se co nejlépe připravila na zvládnutí všech situací, které mohou ohledně šíření nákazy koronavirem nastat. „Potřebujeme omezit odkladné výkony a soustředit veškeré naše kapacity na akutní péči,“ upřesnil.

Samostatná sekce, která zůstane aktivní po celou dobu trvání provozních omezení, je snadno dostupná přímo z úvodní stránky webu a pro zviditelnění je navíc barevně odlišena. Budou sem průběžně přidávány informace týkající se omezení, případně rušení provozu jednotlivých pracovišť nemocnice. „Doporučuji každému, kdo bude chtít naši nemocnici navštívit, aby si právě v této sekci aktuální stav předem ověřil,“ vyzval Radek Lončák.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru