Mateřské školy v Litoměřicích fungují od pondělí v omezeném provozu
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Mateřské školy v Litoměřicích od pondělí 16. března fungují v omezeném provozu pouze pro děti, jejichž rodiče pracují a nemají možnost jiného hlídání. Totéž se vztahuje na děti v povinně předškolním vzdělávání. Rozhodl tak dnes krizový štáb po konzultaci s ředitelkou příspěvkové organizace Mateřské školy Litoměřice Monikou Mejtovou.

„To znamená, že například nepřijmeme dítě, o kterém víme, že maminka je s mladším sourozencem na mateřské dovolené,“ konkretizovala ředitelka Mejtová.

Město již nyní pomáhá se zabezpečením školních dětí do deseti let věku u zaměstnanců litoměřické nemocnice, kteří musejí do práce a mají problémy po uzavření základních škol problémy s hlídáním. Určitý okruh služeb související se zajištěním základních životních potřeb totiž musí být zachován.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru