Roudnický městský úřad zahajuje omezený provoz, lidé se musí objednat
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V návaznosti na usnesení vlády č. 217 ze dne 15.3.2020, které bylo zveřejněno ve Sbírce zákonů č. 87/2020 Sb., s účinností ode dne 16. března 2020 Městský úřad Roudnice nad Labem zahajuje omezený provoz vyplývající z nouzového stavu. Úřední dny jsou pouze v pondělí a středu. Občané se zároveň musí telefonicky objednat.

Městský úřad je s okamžitou platností pro veřejnost uzavřen. Úřední hodiny budou pouze v pondělí od 8:00 do 11:00 a ve středu od 13:00 do 16:00. Všichni občané se musí předem telefonicky objednat a do budovy budou vpuštěni pouze v úředních hodinách vchodem přes městskou policii v Riegrově ulici. Úředník Vás, po předchozí domluvě, u vchodu osobně vyzvedne.

Žádáme veřejnost, aby se objednávala jen v případech, které nesnesou odkladu a dbala všech aktuálních vládních nařízení a doporučení souvisejících s nešířením koronavirové nákazy. (dodržování hygieny, odstupu, používání ochranných pomůcek)

Veškerá podání probíhají pouze elektronicky, po předchozí telefonické domluvě případně i přes podatelnu. Opatření je v tuto chvíli platné do pondělí 23.3.2020 včetně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru