Nový rok na Litoměřicku: Šest dopravních nehod, dva opilí řidiči a dva požáry kontejnerů
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřicko - Na přelomu nového roku nezaznamenali policisté žádné závažnější události. Dohlíželi na bezpečnost a veřejný pořádek v průběhu pořádání ohňostrojů, kulturních akcí, ale i sportovního klání. Také průběh silvestrovských oslav byl naštěstí poklidný až na drobné incidenty řešené převážně domluvou.

Na Terezínsku došlo během půlnoci pravděpodobně v souvislosti s manipulací pyrotechnikou k poškození čelního skla u zaparkovaného vozidla. V Lovosicích pak způsobil neznámý pachatel požár dvou plastových kontejnerů.

"A jak to vypadalo na silnicích? Od 31. 12. 2018 do 1. 1. 2019 evidují dopravní policisté 6 dopravních nehod, při kterých došlo k lehčímu zranění dvou osob. Jeden z havarujících řidičů byl pod vlivem alkoholu. Alkohol byl zjištěn také u řidiče přijíždějícího krátce po půlnoci centrem Roudnice nad Labem. Dvacetiletý řidič měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol s výsledkem 1,85 promile," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru