Tovární ulici hlídají čtyři nové kamery
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - Čtyři nové kamerové body městského dohledového systému přibyly v Tovární ulici. Systém se tak rozšířil na 49 kamer.

Město před Vánoci pořídilo další nové kamery. Nainstalovány byly do ulice Tovární. Městský dohledový systém se tak rozšířil z původních 45 na 49 koncových bodů. Letos se jedná již o třetí rozšíření. Naposledy bylo v květnu připojeno 7 kamer v ulici Karla Maličkého a v lednu 15 bodů na autobusovém nádraží.

V Lovosicích jsou kamery umístěny v ulicích Kostelní, Nádražní, Osvoboditelů, Žižkova, Terezínská, 8. května na KC Lovoš, Školní na radniční věži, Dlouhá, Karla Maličkého, 28. října a v podchodu mezi ulicemi Osvoboditelů a Dlouhá. Dále pak na zimním stadionu, na budově marketu Penny a na autobusovém nádraží.

Kromě kamer městská policie zakoupila také nový monitor, díky kterému bude možné sledovat dění na všech koncových bodech najednou bez přepínání.

Kamery monitorují celou ulici včetně parkoviště od gymnázia až ke křižovatce s ulicí 8. května. „Kamerový systém v ulici Tovární je velmi důležitý především kvůli parkujícím automobilům. Věřím, že by mohl značně napomoci k řešení, ale i předcházení trestných činů. Většina zlodějů si rozmyslí vloupat se do automobilu, který stojí pod kamerovým bodem s velmi dobrým rozlišením obrazu,“ vysvětlil Milan Dian, starosta města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru