Hejtman Ústeckého kraje předal hasičům, záchranářům a policistům Záslužné medaile
Foto: Ústecký kraj
Litoměřice

Ústecký kraj - Významné datum 28. října nepatřilo v Ústeckém kraji jenom oslavám stoletého výročí republiky, ale také udílení Záslužných medailí složkám IZS a Medailí hejtmana ÚK. Ty si z rukou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka převzalo celkem 30 oceněných z řad policistů, záchranářů a hasičů.

„Je to takové symbolické, že jsme předávání medailí spojili se stoletým výročím vzniku Československa. Chtěl bych vám všem poděkovat, že jste v tento významný den přišli a oceněným bych chtěl poděkovat za jejich náročnou a obětavou práci. Nechci, aby to znělo jako klišé, ale vaší zodpovědné práce, která je svým způsobem posláním, si velmi vážím,“ řekl hejtman Oldřich Bubeníček v úvodu slavnostního předávání.

3010medaile2

Záslužná medaile Ústeckého kraje je oceněním, kterým kraj vyjadřuje uznání aktivní činnosti zaměřené na ochranu životů, zdraví a majetku občanů. Letos je Ústecký kraj uděloval již posedmé na základě nominací velitelů jednotlivých složek. Dále se udílely také Medaile hejtmana Ústeckého kraje, které získalo celkem šest nominovaných z řad složek IZS.

3010medaile3

3010medaile4

4x foto: Ústecký kraj

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru