AKTUÁLNĚ: Šťastný konec pátrání. Třináctiletý chlapec byl nalezen živý a zdravý!
Třináctiletý chlapec, kterého týden hledali policisté, byl nalezen živý a zdravý. Foto: policie Čr
Litoměřice

Chebsko - Třináctiletý Robert, kterého týden hledali policisté, hasiči i dobrovolníci z okolí chlapcova bydliště, byl nalezen živý a zdravý. O šťastném konci pátrání informovala právě teď policie ČR.

"Dnes ve večerních hodinách byl pohřešovaný 13letý chlapec nalezen živý. Okolnosti celého případu šetříme," uvedla policejní mluvčí Kateřina Böhmová k případu ztraceného chlapce, který sledovala celá republika.

Chlapec odešel v pátek 19. října ze svého bydliště do školy v Aši, poté se měl vrátit domů, kde nechal školní aktovku, převlékl se a odešel neznámo kam. Od té doby se nevrátil zpátky domů. Den poté, kdy bylo pohřešování oznámeno policii, se rozjela série pátracích akcí, během kterých pročesávala stovka policistů spolu s hasiči široké okolí chlapcova bydliště. O šťastném konci pátrání informovala policie dnes ve večerních hodinách. "Děkujeme všem za pomoc, velice si vážíme spolupráce občanů i médií při pátrání," uzavřela Kateřina Böhmová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru