OBRAZEM: V Litoměřicích začalo policejní mistrovství
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřice hostí od středy do pátku Policejní mistrovství speciálních pořádkových jednotek s mezinárodní účastí 2018. Slavnostního zahájení na výstavišti Zahrady Čech se účastnili hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček a starosta Litoměřic Ladislav Chlupáč, pod jejichž záštitou se prestižní soutěž koná.

Na ceremoniálu byli dále přítomni policejní prezident Tomáš Tuhý, ministr vnitra Jan Hamáček a krajský policejní ředitel Jaromír Kníže.Ve čtvrtek, kdy bude probíhat hlavní část soutěže, má veřejnost jedinečnou možnost vidět speciální jednotky v akci. Od 10 do 16 hodin se na výstavišti uskuteční „Den s Policií České republiky“.

0609ltm2

0609ltm3

0609ltm4

4x foto zdroj: www.litomerice.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru