Litoměřické kino Máj zve návštěvníky na promítání pod širým nebem
Foto: Eva Břeňová
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřické kino Máj pokračuje ve zkvalitňování služeb. Po loňském vybudování letní terasy kinokavárny přichází s venkovním promítáním. Návštěvníci si na venkovní terase mohli posedět s kávou nebo sklenkou vína už od loňského srpna. Zanedlouho jim už tak skvělou atmosféru zpříjemní miniprojekce pod širým nebem.

Letňáček, jak se minikinu přezdívá, zahájí svůj provoz v sobotu 9. června svižnou muzikálovou komedií Trhák. „Chceme, aby se všechny projekce nesly v duchu oddychové letní zábavy, proto jsme zvolili známé komedie,“ charakterizoval funkci minikina Michal Špadrna, vedoucí kina Máj. Hosté letňáčku se mohou v průběhu června a července dále těšit například na trilogii Slunce seno nebo Špunti na vodě. Od srpna se návštěvníci pobaví u promítání americké situační komedie Teorie velkého třesku.

Venkovní terasa, umístěná směrem do dvora, kde sídlí Základní škola Lingua Universal, má kapacitu 35 míst. Filmy budou promítány na plátně o rozměrech 4,5 x 2,5 metru. Plánovány jsou na 21. hodinu vybrané pátky a soboty za symbolickou cenu 20 korun. Celý program letňáčku naleznete na stránkách kina Máj.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru