Máte zájem o kompostér zdarma? Lovosická radnice spustila anketu
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - Lovosická radnice se rozhodla uspořádat anketu, díky které se má dozvědět, zda mají občané města zájem o poskytnutí kompostéru zdarma. Pokud bude zájem, Lovosice zažádají o dotaci na nákup zahradních kompostérů pro své občany.

Město Lovosice dlouhodobě usiluje o zavedení kvalitního systému nakládání s komunálním odpadem, který by zaručoval ekonomickou i ekologickou únosnost jeho likvidace. „Jelikož biologicky rozložitelný odpad tvoří až 60 % z celkového komunálního odpadu, který končí v popelnicích a následně na skládce, chceme maximálně podpořit systém domácího kompostování. Z tohoto důvodu jsme uspořádali anketu, jejímž prostřednictvím zjišťujeme, zda je mezi občany o kompostéry zájem a o jak velkou dotaci tudíž máme zažádat,“ vysvětlil místostarosta města Vladimír Šuma.

Vyplněním anketního lístku vyjádří občan svůj předběžný nezávazný souhlas a v případě získání dotace bude kontaktován s návrhem smlouvy o bezplatném zapůjčení kompostéru. Anketní lístky budou přílohou červnového vydání Lovosického dneška, zájemci je najdou v hale městského úřadu a ke stažení budou také na webu města. Sběrným místem pro odevzdání lístku je podatelna městského úřadu. Anketu bude možné vyplnit od 1. června a odevzdat nejpozději do 15. června 2018.

Žádost o dotaci je nutné podat nejpozději do konce července 2018. Zahradní kompostéry by tedy občané mohli dostat již na jaře příštího roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru