V Roudnici dojde ke změnám odjezdových stání na autobusovém nádraží
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - S ohledem na dílčí změny jízdních řádů a potřebu optimalizace kapacity odjezdových stanovišť ze strany hlavního objednatele veřejné dopravy – Ústeckého kraje, dochází od 10. 6. ke změnám odjezdových stání na Karlově náměstí v Roudnici nad Labem.

Změny odjezdových stání najdete na přiloženém plánku. Odjezdová stanoviště budou v den změny nově označena včetně čísel spojů a informace o stáních budou doplněny na všech zastávkách.

Pro cestující slouží od května nová čekárna autobusového nádraží v prostorách Informačního a dopravního centra Podřipska ve spodní části roudnického Karlova náměstí (Arnoštova 88). V provozovně informačního centra zároveň funguje informační okénko Dopravy Ústeckého kraje - ČSAD Slaný (přesunuté z průjezdu pod budovou městského úřadu).

Zřízeno je zde i zázemí pro řidiče autobusu. Cestující mohou přímo v novém infocentru zakoupit výhodné jízdenky Labe-Elbe a další síťové jízdenky Dopravy Ústeckého kraje, a to i o víkendech a svátcích. Od července zde bude zajištěn i prodej jízdenek PID (IDSK).

0606autobusy1

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru