Hasiči z Litoměřic se představí na Zahradě Čech, těšit se můžete na ukázky speciální techniky
Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Litoměřice - Ve dnech 11. až 13. května se představí Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje územní odbor Litoměřice, v rámci výstavní akce „Autosalon na Zahradě Čech“ v Litoměřicích ukázkou speciální hasičské techniky.

K vidění budou Cisternová automobilní stříkačka CAS 30 na podvozku Tatra 815-7 a Mobilní čerpací stanice MČS 20-1500, která je určena k čerpání velkého množství vody. Připraven bude také prezentačně-informační stánek, ve kterém příslušníci územního odboru seznámí návštěvníky autosalonu s činností a se zásadami prevence před požáry a dalšími mimořádnými událostmi.

0905hzs1

Jistě zajímavé budou komentované ukázky vyproštění zraněné osoby z havarovaného vozidla. Ukázky proběhnou v prostoru amfiteátru Výstaviště Zahrada Čech a to v sobotu 12. května v odpoledních hodinách a v neděli 13. května v dopoledních hodinách.

0905hzs3

3x foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru