Výstaviště Zahrada Čech otevřelo ve středu své brány prvním návštěvníkům
Brány výstaviště se ve středu otevřely prvním návštěvníkům. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Litoměřice

Litoměřice - Výstaviště Zahrada Čech v Litoměřicích přivítalo ve středu 5. dubna první letošní návštěvníky. Až do neděle 9. dubna se tu koná prodejní výstava Tržnice Zahrady Čech a výstava Bydlení. Slavnostního otevření areálu se zúčastnil Miroslav Andrt, předseda Výboru pro životní prostředí, zemědělství a venkova, Dominik Hanko, předseda Výboru pro sociální věci, Pavel Csonka, předseda Výboru pro zdravotnictví a Drahomíra Miklošová, předsedkyně Kontrolního výboru.

„Jsem rád, že mohu být při zahájení další výstavní sezony zde na výstavišti v Litoměřicích, která letos svým návštěvníkům opět přinese mnoho atraktivních akcí, které již mají svoji tradici a kde si milovníci přírody, pěstitelé, zahrádkáři i kutilové přijdou rozhodně na své a v rámci akcí nebude chybět také kulturní program,“ uvedl v úvodu Miroslav Andrt. Poté si s ostatními prohlédli výstaviště.

V září se návštěvníci mohou těšit už na 41. ročník podzimní Zahrady Čech, jednoho z největších veletrhů svého druhu v rámci celé republiky. Pro svůj význam byla Zahrada Čech zařazena do programu Rodinné stříbro Ústeckého kraje, a kterou kraj finančně podporuje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru