Roudnice nad Labem chystá rekonstrukci kulturního domu Říp, vedení města zve na veřejné setkání
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Město Roudnice nad Labem zve na veřejné projednání projektu rekonstrukce Kulturního domu Říp. Setkání proběhne ve středu 13. prosince od 17 hodin přímo na sále jeho budovy na Husově náměstí. Přijďte se seznámit s finální podobou projektu navržené rekonstrukce a získat odpovědi na vaše dotazy nejen od vedení města, ale především od jeho autorů.

Město Roudnice nad Labem již delší dobu postrádá kulturní zařízení odpovídající jeho aktuálním potřebám. Na tento problém v uplynulých letech poukázal i průzkum veřejného mínění v rámci příprav strategického plánu. I proto vedení města Roudnice nad Labem přišlo se záměrem jeho rekonstrukce.

Ten byl v minulosti prezentován nejen zastupitelům, ale i v rámci veřejného projednání, kde měli zúčastnění možnost získat odpovědi na dotazy od vedení města a především od autorů připravené studie. Setkání se zúčastnily desítky diskutujících, kteří se, stejně tak jako většina zastupitelů napříč politickým spektrem, shodli na potřebě tento objekt rekonstruovat.

Nyní máte příležitost se v rámci veřejného setkání seznámit s výsledkem přípravné projektové fáze. Autoři projektu představí finální podobu navrhovaných technických řešení rekonstrukce objektu a zodpoví vaše případné dotazy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru