Foto: město Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Město Litoměřice znovu připravilo pro seniory starší 60 let oblíbené plavby lodí po Labi zdarma. Ti si mohli opět vybrat ze dvou termínů, a to 21. srpna nebo 4. září. O lístky byl v informačním centru obrovský zájem, a naplnit tak dostupnou kapacitu nebyl v obou případech problém.

„Původně jsme měli namířeno do Roudnice a zpět, ale účastníci před vyplutím projevili přání jet na jezero do Píšťan. Změnit operativně trasu nebyl problém,“ sdělila Kateřina Benešová z Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu v Litoměřicích, který akci organizoval. Plavby se zúčastnila i vedoucí odboru Renáta Jurková, starosta města Radek Löwy a místostarostka Alena Rožcová.

Senioři v rámci plavby dostali kávu se zákuskem a k dobré náladě jim k poslechu i tanci hráli a zpívali harmonikář Luboš Klaban se saxofonistou Jaroslavem Vavrouškem. Počasí zúčastněným přálo, a tak si příjemně strávené tři hodiny od 13 do 16 hodin užili. Akce proběhla v rámci kampaně Místa přátelská seniorům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru