Ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Město Roudnice nad Labem na rok 2024 vyhlásilo tři dotační programy v sociální oblasti. Na podporu sociálních služeb, prevence závislosti i volnočasových a svépomocných aktivit rozdělí přes tři miliony korun. Žádosti je možné podávat v termínu od 29. 1. - 15. 2. 2024.

Roudničtí zastupitelé na svém veřejném zasedání ve středu 13. prosince schválili navržený rozpočet města pro nadcházející rok. Zároveň souhlasili s vyhlášením těchto dotačních programů v sociální oblasti [finanční prostředky vyčleněné z rozpočtu]:

  • Podpora sociálních služeb [3 100 000 Kč]
  • Podpora prevence závislosti [200 000 Kč]
  • Podpora volnočasových a svépomocných aktivit [100 000 Kč]


Podmínkou všech dotačních programů je aktivní účast žadatele v komunitním plánování sociálních služeb. Jeho klienti také musí být občané města Roudnice nad Labem. Dotační programy jsou zveřejněny na městských webových stránkách - sekce GRANTY A DOTACE 2024. Žádosti o dotace je možné podávat od 29. 1. do 15. 2. 2024. 

Bližší informace o výzvách vám podá vedoucí sociálního odboru Mgr. Monika Legnerová. (e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel.: 416 850 161; 602 609 733)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru