Starosta Löwy předával ceny nejúspěšnějším českým vinařům
Foto: Eva Břeňová
Litoměřice

Litoměřice - Starosta Litoměřic Radek Löwy se ve čtvrtek zúčastnil slavnostního vyhlášení vítězů XII. ročníku Národní soutěže vín za oblast Čechy, které se konalo v aule České zemědělské univerzity v Praze Suchdole.

Nejúspěšnějším vinařům k úspěchu poblahopřál a ceny předal společně s rektorem univerzity Petrem Skleničkou, pražským primátorem Bohuslavem Svobodou a předsedou Cechu českých vinařů Stanislavem Rudolfským.

Šampionem prestižní soutěže se stal Ryzlink rýnský classic 2021, české zemské víno, z mělnického vinařství Bettina Lobkowitz. Vítěze určily tři komise odborníků z celého Česka, které hodnotily celkem 121 vín. Do celostátního kola národní soutěže Salonu vín bylo nominováno z vinařské oblasti Čechy 99 vín.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru