Chomutovský fotograf uspořádal sbírku pro děti z Klokánků. Dvacet jich pojede na letní tábor
Foto: Jaroslav Noska
Litoměřice

Chomutov – Prázdniny jsou tady! Většina děti se chystá s rodiči na dovolenou, výlety nebo s kamarády na letní tábory. Jsou mezi námi ale děti, kterým se tohle všechno odepřeno. Fotograf Jaroslav Noska z Chomutova se rozhodl alespoň některým z nich léto zpestřit a umožnit jim užít si prázdniny. Pro děti z Klokánků uspořádal finanční sbírku. Za vybrané peníze pojede několik dětí na dětský tábor.

„Koukat celé léto z okna ven a přemýšlet o tom, co by mohlo být, je nehezká představa u každého dítěte, a proto jsme se společně s Táborem Blaník rozhodli, že s tím něco uděláme,“ řekl fotograf Jaroslav Noska s tím, že majitel tábora poskytl dětem 50% slevu.

Prozatím se prý podařilo vybrat přes 60 tisíc korun. „Na tábor pojede 8 dětí z Chomutova, 4 z Pardubic a 8 z Litoměřic. Kapela Rybičky 48 zaplatila dětem celý jeden turnus,“ sdělil fotograf.

Podrobnější informace jak dětem pomoci a přispět najdete ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru