V autě mám výbušninu, hrozil cizinec na parkovišti. Pak napadl policisty
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - Obvinění pro trestné činy násilí proti úřední osobě a šíření poplašné zprávy si převzal sedmadvacetiletý cizinec, který byl v pátek kolem poledních hodin zadržen v Lovosicích v ulici Siřejovická, kde zaparkoval na parkovišti před budovou jedné z místních firem a měl uvádět, že má ve vozidle výbušninu.

Na místo byly přivolány všechny složky IZS. Při prohlídce vozidla se muž pokoušel opakovaně odejít, čemuž se snažila zabránit hlídka policistů, kterou fyzicky napadl. Podezření na výbušninu uloženou ve vozidle se naštěstí nepotvrdilo.

"Včerejšího dne byl obviněný muž na základě rozhodnutí Okresního soudu v Litoměřicích vzat do vazby. V případě soudem uznané viny mu hrozí až 4 roky vězení," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru