AKTUÁLNĚ: Řidiče na Litoměřicku dál trápí ledovka, od rána došlo k několika nehodám
Ilustrační foto: HZS ČR
Litoměřice

Litoměřicko - Ledovka dál dělá vrásky na čele řidičům. Od ranních hodin policie opět eviduje zvýšenou nehodovost, vozovky na Litoměřicku jsou namrzlé.

Pozor dávejte na silnici číslo 2477 v Keblicích a Siřejovicích, silnice se v zimě neudržuje a je nesjízdná, na vozovce je vrstva ledu. Zapadlo tu několik vozidel. U obce Mnetěš na silnici 24626 je také ledovka, silnice je průjezdná s obtížemi. Ledovka také potrápila řidiče na silnici 23762 v obcích Vlastislav a Podsedice, silnice je kvůli ledu nesjízdná, v místě je několik zapadlých vozidel. Opatrně také na výjezdu z Krabčic, na silnici číslo 24624, silnice je kvůli ledovce zcela uzavřena. 

Dopravní komplikace máme dále hlášeny na silnici číslo 24620 u Roudnice nad Labem v ulici Krabčická, zhruba 500 metrů od křižovatky se silnicí číslo 24049 uvízlo osobní auto, silnice je namrzlá. Pozor také v ulici Třebízského v Roudnici nad Labem, došlo tu ke střetu tří osobních vozidel, komunikace je z důvodu ledovky nesjízdná, silnice je uzavřena Technickými službami města Roudnice nad Labem. K nehodě došlo i na silnici číslo 24073 u Liběšic, konkrétně za odbočkou na Soběnice ve směru na Liběšice. Komunikace je neprůjezdná, na silnici je ledovka.

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru