Zloděj vlezl vikýřem do domu, ze stropů a zdí strhal a odřezal stovky metrů kabelů. Hrozí mu pět let
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Až pětiletý trest hrozí jedenapadesátiletému muži z Teplic, který se měl vloupat do novostavby domu v Litoměřicích. Pod rouškou tmy měl vniknout do domu v rekonstrukci přes zde postavené lešení. Následně nezajištěným otvorem ve vikýři měl vniknout do samotného domu a uvnitř měl strhnout a odřezat ze stropů a zdí již instalované elektrické kabely.

Měl se zmocnit několika stovek metrů kabelů typu CYKY v hodnotě vyčíslené na více než 200 tisíc korun. Na základě operativního šetření se litoměřickým kriminalistům dotyčného podařilo vypátrat. Kabely se zajistit nepodařilo, neboť Tepličan měl mezitím svou kořist zpeněžit a utržené finance užít pro svou potřebu. Obvinění pro trestný čin krádeže si převzal v těchto dnech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru