Letošní vánoční strom je smrk stříbrný z Mládežnické ulice
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Letošní vánoční strom, který bude během adventu a vánočních svátků zdobit Mírové náměstí, byl dnes do centra města dovezen z Mládežnické ulice. Urostlý stříbrný smrk město získalo podobně jako v předešlých letech od soukromého dárce. O jeho ozdobení se v úterý dopoledne postarají pracovníci technických služeb.

Světelná výzdoba se na vánočním stromě poprvé rozzáří v podvečer o první adventní neděli 27. listopadu od 18 hodin. Ve stejný den bude rozsvícena i vánočně nazdobená kašna. Ostatní světelná dekorace na Mírovém náměstí bude svítit od 9. do 26. prosince tedy v době konání vánočních trhů a navazujících hlavních vánočních svátků.

Rozsvícení vánočního stromu bude od 15 hodin předcházet kulturní program, který si užijí děti i dospělí.

  • 15:00 - 15:30 Pěvecký sbor Hlásek
  • 15:30 - 16:00 Terezčiny vánoční hrátky a soutěžení
  • 16:00 - 17:00 Dopis Ježíškovi – Divadlo MIM o.s.
  • 17:00 - 18:00 Vánoční koncert Standy Hložka
  • 18:00 Rozsvícení vánočního stromu
  • 18:00 - 18:30 Podřipský žesťový kvintet

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru