Dlouhou ulici čeká zásadní revitalizace, budoucí podobu můžete ovlivnit i vy
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Dlouhou ulici, která je vstupní branou do historického jádra města, čeká zásadní revitalizace. Majitelé inženýrských sítí totiž oznámili městu, že se v roce 2023 chystají na kompletní rekonstrukci plynových rozvodů, vodovodu i kanalizace.

Radnice tento fakt vnímá jako příležitost k zásadní změně tváře ulice představující významný veřejný prostor. Zvažuje více vodních prvků, instalaci nového mobiliáře, předláždění chodníků a mnoho dalšího. V té souvislosti ji zajímají i názory veřejnosti, která své nápady může do konce dubna zasílat na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Následně budou předány architektovi. Procházka s architektem Dlouhou ulicí určená veřejnosti se uskuteční zhruba v polovině roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru