FOTO VIDEO: Silný vichr dál škodí, k zemi poslal desítky včelích úlů!
Reprofoto video, zdroj: Čtenář
Litoměřice

Ústecký kraj - Silný vítr v Ústeckém kraji nepolevuje, hasiči stále hlásí další a další výjezdy. Nejvíce je zaměstnávají popadané stromy či uvolněné plechy na střechách. K velké škodě došlo kvůli vichru na Mostecku.

"K dnešní dvanácté hodině, od ranních 5:49 hodin, vyjely hasičské jednotky v Ústeckém kraji celkem k 65 událostem, kdy byl hlášen spadlý strom nebo větev na komunikaci. Případně strom, který hrozil pádem. K 28 ostatním technickým pomocem, které zahrnovaly uvolněné plechy na střeše, uvolněné okapy, stromy na drátech elektrického vedení nebo ucpanou vodoteč," uvádějí aktuálně k zásahům hasiči z Ústeckého kraje.

Lidé posílají do redakce fotografie s následky ničivého větru. Jeden z našich čtenářů zaslal video, na kterém jsou vidět popadané včelí úly vlivem silného větru na Mostecku. I přes větrolamy a jiné zabezpečení úly nevydžely nápor větru," píše k videu čtenář.

Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=Yj2YJhMHWVk

foto

1702stromy

Spadlé stromy v Podměstí v Žatci. Foto: čtenář

1702stromy2

1702stromy3

1702stromy4

1702stromy5

1702stromy6

1702stromy7

1702stromy8

1702stromy9

Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru