OBRAZEM: Stříkačky, výkaly, moč. Úklidová firma zveřejnila, jak to vypadá při její práci v domě hrůzy
Blok 92 na třídě Budovatelů v Mostě. Foto: Úklid Pohoda
Litoměřice

Most – Injekční stříkačky, výkaly, moč. K tomu spousta jiného „běžného“ nepořádku, který by měl končit v popelnici, ale nikdo ho tam již nedonesl. Tak to vypadá v jednom z mosteckých domů, ve kterých uklízí firma Úklid Pohoda.

Společnost našemu serveru poskytla snímky z běžného pracovního dne jejích zaměstnanců v mosteckém bloku 92, jehož úklid má na starosti. „V poslední době se to extrémně zhoršilo. Týden co týden tam nalézáme nepořádek, který vidíte na fotografiích,“ říká jednatel firmy Martin Fajner.

Ze zkušeností lidí, kteří tam uklízejí, vyplývá jediné: Místo vyhazování odpadků lidé otevřou dveře a zbytky z domácnosti vyhodí na chodbu.

Blok 92 na třídě Budovatelů patří v Mostě mezi ty nejvíce problémové. V minulých měsících se na něj ještě více zaměřila i městská policie, která tam prováděla takzvané mapování.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru