Muž se zákazem řízení ukradl z areálu autodílny dvě auta! V jednom jezdil, dokud ho nechytla policie
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Policejní komisař sdělil obvinění 42letému muži z trestného činu Krádeže a Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Obviněný ve večerních hodinách vnikl do oploceného areálu autodílny, ze kterého následně odcizil dvě vozidla.

Využil klíčů uložených uvnitř vozidel. Vybral si nákladní vozidlo Ford Tranzit a odjel s ním do obce Sulejovice, kde si jej odstavil. Následně z areálu odcizil VW Transporter, které používal až do doby než byl policejní hlídkou zadržen.

"Nejen, že tento řidič odcizil dvě vozidla, ale za volantem neměl ani co dělat, protože má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Na obviněného policejní vyšetřovatel podal návrh na vzetí do vazby. Kriminalisté dále pracují s verzí, zda se s obviněným na této trestné činnosti nepodílela další osoba," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru