Muž si pozval domů dámskou návštěvu z internetu. Po první společné noci toho litoval
Ilustrační foto
Litoměřice

Ústecký kraj - Případ se stal v Mostě, zapletena je do něj žena z Teplicka. Může být ale varováním pro všechny "milovníky", kteří dají na lásku přes internet. Nespalte se. Co se tedy stalo?

Mostečtí policisté se zabývali případem krádeže, ke kterému mělo dojít již minulý měsíc ve večerních hodinách v bytě jednoho muže. Ten se přes internet seznámil s 31letou ženou z Teplicka.

Po vzájemné komunikaci ji pozval na návštěvu do Mostu. Žena byla u něj v bytě, a i když jí muž chtěl přivolat taxi, navrhla, že zůstane přes noc. "Probuzení v pozdních hodinách pak muži přineslo nemilé překvapení. Žena z bytu bez rozloučení ještě za tmy zmizela a s ní i zlatý náramek, který měl muž na ruce během spánku, a který měla návštěvnice odcizit," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Policisté nyní 31leté cizince sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. Okradený šperk zpátky nezískal a utrpěl hmotnou škodu ve výši 21 tisíc korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru