STALO SE: Lidská hyena rozházela po trávníku párek s nástrahou, jorkšíra to stálo život
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Teplice - O víkendu se na policisty obrátila majitelka Jorkšírského teriéra s podezřením, že jejího pejska někdo otrávil.

Podle dosavadních výsledků šetření měl neznámý člověk minulý týden v Teplicích, ulici Březová poházet na trávník kousky párku, do kterých nastražil předmět připomínající ampule bílo-oranžové barvy s nezjištěným práškem. Podle majitelky pes zřejmě uzeninu pozřel a v důsledku intoxikace neznámou látkou uhynul, přesnou příčinu úmrtí odhalí pitva.

2012parekkz1

Foto: Policie ČR

"Upozorňujeme spoluobčany, aby byli při venčení svých mazlíčků v této lokalitě obezřetní a dávali na zvířata pozor, aby nedošlo k případné otravě. Zároveň žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv poznatky k totožnosti člověka, který uzeninu v ulici Březová naházel do trávy, aby se obrátili na teplické kriminalisty na tel. č. 974 439 346, nebo poznatky sdělili na linku 158," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

2012parekkz3

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru