Zemřela jedna z nemocných učitelek z Bíliny, škola zůstává zavřená
Lidé mohou přinést svíčku jako tichou vzpomínku. Ilustrační foto
Litoměřice

Bílina – Základní škola Za Chlumem v Bílině, která je již několik dní uzavřená kvůli výskytu onemocnění covid-19, oznámila smutnou zprávu.

„S velkou lítostí a bolestí oznamujeme, že dnes v noci zesnula jedna z našich zaměstnankyň a blízkých kolegyň. S ohledem na rodinu a blízké v současné chvíli nebudeme více sdělovat, vzpomínku zveřejníme během tohoto týdne,“ zveřejnila škola. Podle deníku Právu úmrtí potvrdila také starostka Bíliny Zuzana Schwarz Bařtipánová.

Svíčky a vzpomínky je možné položit a zapálit na prostor okolo "bazénu" v předním atriu školy nebo předat službě na vrátnici během úterý a středy v době od 8 do 14 hodin.

Podle posledních zveřejněných informací školou zůstává situace ohledně onemocnění stejná jako v minulém týdnu. „Přes veškerou snahu není možné školu otevřít dřív, proto škola zůstane uzavřena do 12. listopadu a děti se vrátí do školy dne 15. listopadu,“ sdělila základní škola.

V Bílině je také dočasně uzavřena Mateřská škola Čapkova, i tam se objevilo onemocnění novým koronavirem. Školka je mimo provoz do 19. listopadu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru