Rozruch na třebívlickém magistrátu! Úřednice našla v obálce bílý prášek. Naštěstí šlo o cvičení
Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Třebívlice - Na krajské operační a informační středisko přišel telefonát od úřednice obecního úřadu v Třebívlicích, že nalezla v obálce neznámý prášek bílé barvy. Na místo byli vysláni profesionální hasiči ze stanice Lovosice a ze stanice Litoměřice. Šlo o prověřovací cvičení.

Hned po příjezdu na místo hasiči provedli průzkum a vytyčili nebezpečnou zónu. Po dokončení dekontaminačního stanoviště, rozhodl VZ o dekontaminaci úřednic.

2710hzskz2

2710hzskz6

Foto: HZS Ústeckého kraje

Dále hasiči v protichemických oblecích nalezli obálku. Prášek nebyl rozsypaný, obálku odložili do speciálního obalu. Ten by předali chemické laboratoři k identifikaci látky.

2710hzskz3

2710hzskz5

2710hzskz4

Foto: HZS Ústeckého kraje

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru