OPRAVDU SE STALO: Hledaný mladík se schovával před policií u přítelkyně ve skříni
Ilustrační foto
Litoměřice

Lounsko - Teprve devatenáctiletý mladík z Lounska čelí trestnímu stíhání pro trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Muž byl totiž ještě jako mladistvý odsouzen pro majetkovou trestnou činnost k podmíněnému trestu.

Protože neplnil podmínky podmíněného odsouzení, rozhodl soud o tom, že trest vykoná za mřížemi. Tam se ale dotyčnému zřejmě vůbec nechtělo.

Přestože si výzvu k nástupu do výkonu trestu převzal, do věznice nenastoupil a policistům se vyhýbal. "Ti ho však nakonec našli u jeho družky doma, kde se před nimi schoval ve skříni. Odtud musel vylézt a odjet s policejní hlídkou. Ve věznici tedy stejně skončil a navíc mu hrozí další dva roky odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru