Zloději a vandalové se zase předvedli. Jeden kontejner zmizel, další někdo spustil po schodech
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Zloději i vandalové se v posledních dnech v Litoměřicích zase předvedli. Terčem jejich zájmu se staly žluté kontejnery na tříděný plastový odpad.

O víkendu 3. - 4. dubna neznámý pachatel odcizil kontejner v ulici Dukelská na sídlišti Družba. Způsobil tak škodu za zhruba šest tisíc korun. Jelikož se kontejner nepodařilo najít, dovezla odpadová společnost BEC již na místo nový.

Další kontejnery (konkrétně na kov a olej) „zmizely“ z lokality Mezibraní poblíž Bašty. Zde však nešlo o krádež, ale o přemístění. Nyní je najdete na parkovišti v ulici Na Valech (poblíž obchodu s koňskými potřebami) vedle podzemních kontejnerů. „Po revitalizaci lokality Mezibraní se na toto místo esteticky nehodily,“ vysvětlila Kristýna Slabochová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru