Jsou před námi slunečné a velmi teplé dny – naměříme přes 20 °C
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Nicole, česky Nikola. Takové je jméno tlakové výše, která s námi stráví předvelikonoční čas a díky které bude nebe zalité sluncem a hlavně – rtuť v teploměrech překročí dvacetistupňovou hranici! Některé teplotní rekordy se ocitnou v ohrožení, některé z nich možná padnou. Ponesou se v duchu skoro léta i Velikonoce?

Žluté úterý (30. března): Jasno, nejvyšší odpolední teploty okolo 20 až 23 °C, ranní minima kolem 10 až 7 °C.

Škaredá středa (31. března): Zpočátku jasno, dopoledne přibývání oblačnosti vysokého patra. Nejvyšší odpolední teploty okolo 20 až 23 °C, ranní minima kolem 9 až 6 °C.

Zelený čtvrtek (1. dubna): Slunečno, sem tam oblak vysokého patra. Nejvyšší odpolední teploty okolo 19 až 22 °C, ranní minima kolem 10 až 7 °C.

Zeleným čtvrtkem takřka letní počasí skončí, hned na Velký pátek dorazí severák a ochladí se o 10 °C – nejvyšší odpolední teploty klesnou k hodnotám okolo 10 °C. Na Velikonoční neděli by se mělo znovu oteplit, avšak na Velikonoční pondělí se rýsuje studená fronta, na horách sněhánky a v nížinách nejvyšší odpolední teploty do 6 °C.

Ve středu 7. dubna by dle aktuálních výhledů mělo silně sněžit i v nejnižších polohách, ale 7. duben je tak daleko, že to lze brát jen jako večerní pohádku. Tak jako tak, nejbližší přítomnost bude maximálně bohatá na slunce a teplo!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru