Hasiči pomáhají na covidové jednotce. Jak přibývají nakažení ve městech na Litoměřicku?
Hasiči pomáhají v nemocnici v Teplicích. Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Ústecký kraj - Už druhý týden pomáhají v dvanáctihodinových směnách s péčí o pacienty na covidovém oddělení Nemocnice Teplice hasiči - zdravotní instruktoři HZS Ústeckého kraje. V kraji přibylo za sobotu 619 nových pacientů. To je o 71 méně než před týdnem.

Pravidelné přehledy přináší například Mobilní rozhlas. Dle jeho covid reportu v Litoměřicích za sobotu přibyly tři nové případy (v pátek 35). V rizikové věkové skupině 65+ nepřibyl žádný nově nakažený. Počet nově potvrzených případů za posledních 7 dní je 203. V porovnání se čtrnáctidenní historií se situace zhoršila.

V Lovosicích za sobotu přibylo 6 nových případů (v pátek 10). V rizikové věkové skupině 65+ nepřibyl žádný nově nakažený. Počet nově potvrzených případů za posledních 7 dní je 77. V porovnání se čtrnáctidenní historií se tady situace lehce zhoršila.

Za sobotu není žádný nový případ v Terezíně (v pátek 4). Situace se tam v porovnání čtrnáctidenní historie zlepšuje.

Ve Štětí za sobotu přibyly tři nové případy (v pátek 17). Z toho jeden nově nakažený je v rizikové věkové skupině nad 65 let. Počet nově potvrzených případů za posledních 7 dní je 98; v porovnání se čtrnáctidenní historií se tady situace lehce zhoršila.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru