Vyhněte se frontám! Roudnický městský úřad má nový informační systém
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Městský úřad Roudnice nad Labem má nový elektronický rezervační a vyvolávací systém. Včasným objednáním se vyhnete nadměrnému kontaktu i frontám. Do konce března jsou však termíny zaplněny. Kontaktujte nás prosím elektronicky nebo osobně v úřední hodiny bez rezervací.

V rámci projektu Posílení strategického řízení města Roudnice nad Labem (CZ.03. 4. 74/0.0/0.0/17_080/ 0009997) došlo na městském úřadu k instalaci elektronického rezervačního a vyvolávacího sytému. Občané si tak od tohoto měsíce mohou na nově spuštěných městských webových stránkách on-line zarezervovat termín pro vyřízení požadavků. Na chodbách obou úředních budov naleznete terminály vyvolávacího systému, které vám vydají lístek s vaším pořadím a odhadovaným časem odbavení. Tato služba se týká především odboru dopravy, evidence obyvatel, občanských průkazů nebo cestovních dokladů. V systému byste však měli naleznout i veškeré naše další služby. Vyhnete se tak zbytečným frontám při čekání, ať už jste objednaní, či nikoliv.

Upozorňujeme však, že vzhledem ke značnému zájmu o přednostní telefonické i elektronické rezervace, jsou jejich kapacity do konce tohoto měsíce bohužel již vyčerpány. Kontaktujte nás prosím elektronicky nebo osobně v úřední hodiny bez rezervací. Veškeré podrobné informace a kontakty na jednotlivá pracoviště naleznete ZDE.

Na základě usnesení Vlády České republiky o přijetí krizového opatření, týkajícího se omezení provozu úřadů, rozhodlo vedení Města Roudnice nad Labem o zavedení změn v provozu městského úřadu. Jeho fungování se proto od 15. 2. 2021 do odvolání, až na drobné změny, vrátilo ke stejnému systému jako před nouzovým stavem. Úterý a čtvrtek jsou však záměrně dny vymezené pouze objednaným žadatelům. Úřední hodiny bez nutnosti objednání jen po dva dny v týdnu pak samozřejmě neznamenají, že by byl úřad ve zbytku času nečinný. Veřejnosti vycházíme nadstandardně vstříc. Naši úředníci tak dlouhodobě, i proti období před nouzovými stavy, odbavují nadprůměrné množství žadatelů z celého regionu i vzdálenějších míst. Pokud si cestu na úřad naplánujete s předstihem, můžete se vyhnout čekání a zvýšenému osobnímu kontaktu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru