OBRAZEM: Narušená část parkánů se opravuje, město žádá obyvatele o strpení
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - V těchto dnech probíhají opravy poškozeného schodišťového zdiva historických parkánů v Litoměřicích. K nebezpečné havárii došlo na sklonku minulého týdne na místě vedoucího od divadla k bývalému železničnímu tunelu. Narušená část parkánů je od minulého týdne uzavřena, od pondělí 8. března havárii řeší odborná firma.

„Zaměstnanci firmy rozebírají stávající zdivo, dochází k zesílení základu a opětovnému vyzdění. V tuto chvíli bohužel nejsme schopni říct, kdy práce na opravách parkánů s ohledem na rozsah poškození ukončíme. Rádi bychom však co nejdříve,“ uvedl Ladislav Pošík, investiční technik Odboru územního rozvoje Městského úřadu v Litoměřicích.

1003parkanykz1

Zdroj: www.litomerice.cz

„Prosíme veřejnost, aby byla opatrná a tuto část parkánů nenavštěvovala,“ dodal Ladislav Pošík. Jedná se o přístup z ulic Máchovy schody, Jarošova a od Jezuitských schodů.

1003parkanykz2

1003parkanykz3

Zdroj: www.litomerice.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru