ČEZ Distribuce ruší plánované odstávky elektřiny. Důvod? Mráz
Ilustrační foto, zdroj: ČEZ
Litoměřice

Ústecký kraj - Na základě předpovědi silných mrazů nebudou v období od 15. do 17. února 2021 realizovány plánované odstávky s přerušením dodávek elektřiny zákazníkům na celém distribuční území ČEZ Distribuce. V případě trvajících mrazů bude období zrušených odstávek prodlouženo.

Energetici si uvědomují, že bez elektřiny se v dnešní době již neobejdeme. Odstávky elektřiny jsou bohužel zároveň nutností, aby distribuční síť fungovala tak, jak má. Jsou důležité pro její údržbu, ale také pro připojení nových zákazníků. Nicméně v současné mrazivé situaci přistupují k opatření, které ocení právě jejich zákazníci.

Společnost ČEZ Distribuce v současném mrazivém období ruší na svém zásobovacím území odstávky elektřiny. Lidé tak mohou v klidu a pohodlí domova topit, vařit a samozřejmě pracovat na home office, popřípadě mít distanční výuku. Odstávky jsou prozatím zrušeny do středy 17. února. V případě, že silné mrazy budou přetrvávat, energetici prodlouží i období bez odstávek elektřiny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru