Maročan chtěl do Francie, jeho cesta skončila u benzínky na D8. Smůlu měla i pětice Afghánců
Ilustrační foto: Policie ČR
Litoměřice

Litoměřice - Pracovníci Zahrady Čech začali na Tři krále sklízet na Mírovém náměstí vánoční výzdobu, která zaznamenala obrovský úspěch. Dnes pracovníci Technických služeb města pokračují s demontáží vánočního stromu.

Měsíc chodily desítky lidí na Mírové náměstí potěšit se krásně rostlým stříbrným smrčkem, dřevěnými postavičkami v Betlému, děti se s chutí fotily mezi sněhuláky sloužícími jako zimní fotopoint. Vedení města i společnost Zahrada Čech potěšily pochvalné reakce na novou vánoční výzdobu i urostlý vánoční strom.

Zahrada Čech má připravený koncept na rozšiřování a zkvalitňování podoby vánočních trhů. „Rozvojový plán je zaměřen hlavně na rozšiřování dekorativních prvků, které by zkrášlily vánoční atmosféru našeho náměstí a doplnily tak chod vánočních trhů, které by nabízeli vánoční sortiment, vánoční pochutiny a nechyběl by ani oblíbený vánoční program,“ informovala ředitelka Zahrady Čech Michaela Mokrá.

Vaše komentáře jsou vítány. Poslouží vedení města k rozhodování, jakým směrem se ubírat příští rok dál. Názory můžete zasílat na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru