Virus je v kraji nevyzpytatelný. Za sobotu stovky nakažených, nedělní přírůstek naopak mizivý!
Ilustrační foto, zdroj: Armáda ČR
Litoměřice

Ústecký kraj - Počet pozitivně testovaných osob na koronavirus v Ústeckém kraji byl ke včerejšku 37 604 osob. Z toho za posledních 24 hodin přibylo pouhých 18 nových případů. To je o 73 méně než v neděli před týdnem.

Zatímco za neděli byl přírůstek nově nakažených téměř mizivý, za sobotu byl zaznamenám nejvyšší nárůst od 20. října - 446 nových případů.

V Ústeckém kraji se dosud uzdravilo 32 362 pacientů. Aktuálně nemoc prodělává v kraji 4 540 pozitivně testovaných osob. Od začátku epidemie nemoci covid-19 zemřelo v Ústeckém kraji již 699 lidí.

Epidemická situace se v České republice opět zhoršuje. Za neděli přibylo 1113 nově infikovaných, což je o 40 více, než ve stejný den v minulém týdnu. Mezitýdenní nárůst byl vyšší již čtvrtý den za sebou. Hrozí tak opětovné zpřísnění opatření? Situací by se dnes měla zabývat vláda.

V České republice je aktuálně 59 837 nakažených. Z nemoci covid-19 se již uzdravilo 478 094 pacientů a 8 902 osob s nemocí zemřelo. V nemocnicích je aktuálně 4 179 hospitalizovaných pacientů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru